ΚΑΣΤΡΑΚΙ - ΝΑΞΟΣ
KASTRAKI - NAXOS

ΚΑΣΤΡΑΚΙ - ΝΑΞΟΣ

Η μεγαλύτερη παραλία της Νάξου.  Μία πλούσια δαντελένια αμμουδιά με εναλλαγές από μικρές βραχώδεις περιοχές συνθέτουν το όμορφο τοπίο.  Υπάρχουν σε αρκετά σημεία της αμμόλοφοι με σκιερούς κέδρους.

Η παραλία προσφέρεται για ηρεμία, χαλάρωση, ψάρεμα, κολύμπι, θαλάσσια σπορ και βάδισμα από άκρη σε άκρη.  Λόγω της μεγάλης έκτασης υπάρχουν αρκετά σημεία πρόσβασης προς την παραλία.  Όταν βλέπεις από μακριά την αμμουδιά την παρομοιάζεις… μεγάλη έρημο με πολλές οάσεις.

kastraki2

Σε απόσταση 20 μέτρων από τη θάλασσα, τα νεόκτιστα studios Blue Myth βρίσκονται στο καλύτερο σημείο της περιοχής Καστράκι, στο νοτιοδυτικό σημείο της Νάξου.

Τα studios απέχουν περίπου 15,5 χλμ (15 λεπτά) από την πρωτεύουσα του νησιού και αυτό είναι που τα κάνει να ξεχωρίζουν, αφού από και προς Καστράκι κάποιος μπορεί να απολαύσει την εναλλαγή των τοπίων που προσφέρει η όμορφη Νάξος.

kastraki2

How to get to Kastraki

Εκτύπωση
icon
  • Βγαίνοντας από το λιμάνι ακολουθούμε τον κεντρικό δρόμο και πάμε προς χωριά.
  • Βγαίνοντας από την πόλη κάνουμε δεξιά στην διασταύρωση προς Γλινάδο και μετά πάλι δεξιά για Γλινάδο.
  • Ακολουθούμε τον κεντρικό δρόμο και μόλις περάσουμε την διασταύρωση της Μικρής Βίγλας κάνουμε στο επόμενο στενό δεξιά και στον πρώτο δρόμο αριστερά.
  • Καταλήγουμε σε μια μικρότερη διασταύρωση και στρίβουμε δεξιά (ο δρόμος αυτός είναι αρχικά άσφαλτος και μετά γίνεται χωματόδρομος). 
  • Η κατάληξή του είναι στη θάλασσα.
  • Η γωνία μεταξύ θάλασσας και δρόμου είναι το Blue Myth Studios

Facebook Twitter Google+ Pinterest